AKTUALITY

AKTUALITY

AKTUALITY

Svět technologií se neustále mění, vyvíjí a přináší nové výzvy. I my jdeme s dobou a snažíme se přinášet nové, originální myšlenky, a co nejefektivnější řešení vašich projektů.

Vystavujeme na mezinárodním veletrhu AUTOMATICA 2022

Veletrh AUTOMATICA zasvěceným asi netřeba dlouze představovat, ale protože opakování je matka moudrosti, připomeňme si několik základních faktů. AUTOMATICA je mezinárodní veletrh pro automatizaci a robotiku. Pořadatelem jsou Messe München a letos se veletrh koná po tříleté pauze způsobené covidovou pandemií od 21. do 26. června v Mnichově.
Naše účast na veletrhu byla vždy jen v roli návštěvníků, ale letos jsme se rozhodli k radikální změně – zúčastníme se jako vystavovatelé v samostatné expozici, protože škála našich řešení pro automatizaci, robotizaci a digitalizaci se stále více rozrůstá. Prezentovat budeme šroubovací systémy, nástroje kalibrace robota, JHV CAM, kamerovou kontrolu povrchu s využitím neuronových sítí a systém chytré údržby Mainware.
AUTOMATICA 2022 mapuje celý proces vývoje automatizace a robotizace výrobních procesů od komponentů po systémy, od služeb po aplikace – pro všechny výrobní sektory a v souladu s vizí autonomní výroby. A hlavní témata letošního veletrhu? Digitální transformace, umělá inteligence, člověk a stroj a udržitelná výroba.
Zveme vás tedy k návštěvě veletrhu a naší expozice, kterou najdete v hale 6, stánek 209.